Yritys

Ruljanssi Oy on vuonna 2012 perustettu yritys, joka tuottaa luonto- ja liikuntapalveluita Sydän-Hämeessä Pirkanmaalla ja sen lähiympäristössä. Tavoitteena on tarjota kaiken ikäisille ja kokoisille mahdollisuus tutustua luonnossa liikkumiseen eri lajeissa.

Ruljanssissa ei ole unohdettu myöskään perinteisiä liikuntalajeja, vaan se tarjoaa sekä henkilökohtaista että ryhmävalmennusta liikunnallisen elämäntavan aloitukseen, painonhallintaan tai tavoitteelliseen kuntourheiluun.

Ohjatun liikunnan lisäksi Ruljanssi vuokraa kajakkeja, retkeilyvälineitä ja Paintball -välineitä.

Ruljanssi Oy räätälöi myös yrityksille ja ryhmille tilauksesta liikunnallisia ja elämyksellisiä tapahtumia, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille sopiva liikuntatuokio.

Reetta liikunnanohjaaja

 

Jussi Rulja

Yrityksen perustajana toimii Jussi Rulja, joka on hakenut oppinsa liikunnanohjaukseen sekä luonto- ja liikuntamatkailuun Varalan Urheiluopiston ja Haaga-Helian ammattikorkeakoulun Vierumäen yksikön kautta. Ruljalla on itsellään usean vuoden kokemus kestävyyslajeista, etenkin maratonilta ja soolona hiihdetyistä 24 tunnin hiihdoista.

Luonto- ja liikuntamatkailun kautta Rulja on erikoistunut erätaitoihin, kiipeilyyn, melontaan sekä kesä- ja talvivaelluksiin.

  • Hiihdonopettaja (Shory)
  • Kuntosaliohjaaja (Fisaf)
  • Maraton Trainer
  • Melontaohjaaja
  • WAFA (Wilderness Advanced First Aid)

 

Reetta Heikkilä 

SEURAA REETTAA TÄÄLTÄ

reetta.heikkila@ruljanssi.fi
0407453614

Reetta opiskeli liikunnanohjaajaksi (AMK) Haaga Helian ammattikorkeakoulussa Vierumäellä. Opinnoissaan Heikkilä suuntautui valmennukseen ja myöhemmin myös terveysliikuntaan.

Liikunnanohjauksen Reetta aloitti nuorena ohjaajana kotiseurassaan Vehkalahden Veikoissa ja päätyi lopulta myös yleisurheilujaostoon. Tämä tie vei lopulta liikunta-alan opintoihin.

Lasten liikunnanohjaajana Heikkilä on toiminut vuodesta 2005 lähtien ja hän omaa 10 vuoden kokemuksen seuratoiminnasta. Heikkilä toimi kahtena kesänä Kymenlaakson Yleisurheilu ry:n seurakisapäällikkönä, jonka aikana hän järjesti 20 yleisurheilukisat ja liikutti satoja lapsia yhdessä viiden eri yleisurheiluseuran kanssa.

Viimeiset kaksi vuotta Reetta on panostanut enemmän aikuisten henkilökohtaisiin valmennuksiin. Oman yrityksen Reetta perusti vuoden 2016 helmikuussa.

Tmi Reetta Heikkilä tarjoaa personal training- palveluita, liikunnanohjauksia, ravintovalmennusta sekä tyky-palveluita.

  • Liikunnanohjaaja (AMK)
  • Uimaopettaja (SUH)
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
  • Certifioitu Personal Trainer (Trainer4You)