Juoksukoulu

Haluaisitko lähteä liikkeelle, mutta et tiedä, miten ihmeessä aloittaa? Tuntuuko juoksu pahalta?

Ruljanssin juoksukoulu on turvallinen tapa aloittaa juoksuharrastus tai hakea virikkeitä jo juoksua harrastavan lenkkeilyyn. Juoksukoulu on kuuden viikon pikakurssi nautinnollisempaan ja oikeaoppiseen treenaamiseen. Juoksukoulussa ei mennä räkä poskella, hampaat irvessä ja peräsuoli pitkänä, vaan opetellaan nauttimaan juoksusta mukavana ja helppona kuntoilumuotona.

Ohjelmassa on kuusi tapaamista arki-iltaisin kerran viikossa samana päivänä ja samaan aikaan. Kaikki nämä kerrat ovat 1,5 tunnin mittaisia ja sisältävät 30 minuutin infon treenaamisesta, jonka jälkeen on noin tunnin mittainen reippailutuokio. Juoksukouluun tulijoiden lähtövaatimus ei siis edellytä kummoista juoksukokemusta. Riittää, että sinulla on halu parantaa kuntoasi ja terveyttäsi sekä oppia samalla jotain uutta juoksemisesta. Lisäksi sinun pitäisi olla perusterve, sillä tulet liikkumaan omalla vastuullasi.

Kurssin hinta:

95,00€/hlö

Paikka:

Ilmoittautuminen:

Tällä hetkellä Ruljanssilla ei ole tiedossa alkavaa juoksukoulua. Jos kaipaat juoksuvalmennusta niin ota kuitenkin yhteyttä niin katsotaan, mitä voimme tarjota sinulle!

myynti@ruljanssi.fi

SONY DSC
SONY DSC