ERÄTAITOKURSSI

Erätaidot ovat jokaisen luonnossa liikkujan perustaitoja.

Erätaitokurssilla opitaan kaikki tarvittavat taidot, joita tarvitaan omatoimisilla retkillä luonnossa. Keittimen rikkoutuessa tai unohtuessa kotiin on tärkeää osata valmistaa ruoka nuotiolla. Kurssin jälkeen hallitset erilaiset nuotiot ja niiden sytyttämisen sekä opit tuntemaan erilaiset retkikeittimet ja hallitsemaan niiden käytön. Keittimen rikkoutuessa tai unohtuessa kotiin on tärkeää osata valmistaa ruoka nuotiolla.

Oman turvallisuuden kannalta opit kurssilla tärkeitä taitoja, kuten maastossa liikkumisen ja suunnistamisen. Tämän taidon lisäksi on opetella käyttämään työkaluja turvallisesti itseään loukkaamatta.

Leiriytymisen kannalta opit valitsemaan sopivan leiripaikan ja tekemään ns. hätäkorjauksia rikkoutuneisiin majoitteisiin. Koska retkeilyssä jos missä tulee varautua aina kaikenlaisiin muuttujiin, on hyvä hallita myös hätämajoitteiden pystyttäminen.

Jotta retkeilystä tulisi mahdollisimman mukava harrastus, on tärkeintä oppia pukeutumaan luonnossa oikein ja valitsemaan retkeilyvälineet juuri itselle sopiviksi. Nämäkin taidot voit oppia Ruljanssin erätaitokurssilla.

Kurssilla pääset yöpymään ulkona joko laavussa tai hätämajoitteessa.

 

Kurssi sisältää mm:

  • nuotiot
  • ruuan valmistaminen
  • leiriytyminen
  • maastossa liikkuminen
  • pukeutuminen ja varusteoppi
  • työkalujen turvallisen käytön

 

Kurssi on jaettu kestoltaan kahdelle päivälle ja sisältää yöpymisen luonnon helmassa.

 

Aika ja paikka:

Voit tilata erätaitokurssin perheellesi, yrityksellesi tai kaveriporukallesi.

 

Kurssin hinta:

50,00€/hlö

Hinta sisältää kurssimateriaalin, ohjauksen ja opetusvälineet. Hintaan ei kuulu ruokailuja eikä yöpymisvarusteita. Ruljanssilta on mahdollista vuokrata retkeilyvälineitä.

 

Tiedustelut ja varaus:

myynti@ruljanssi.fi

 

 

 

 

IMG_0539

SONY DSC

IMG_1093

IMG_1067